English | Български

Продукти

YouTube

Продукти Козметика Козметика Collagen 360 ? Collagen 360 ?


Collagen 360? еликсир

Collagen 360? еликсирЦена: 145,00 лв. за 6 Х 30 ml. с вкл. ДДС.


Обогатен морски колаген
. Стяга кожата от вътре навън.

Колаген 360º еликсир е годна за пиене смес, която е специално проектирана, за да помогне да се стегне кожата от вътре навън, което води до намаляване на бръчките.
 
Кремът би осигурил бърз хидратиращ ефект на повърхността на кожата, докато Колаген 360º еликсир действа от вътре навън, в по-дълбоките слоеве на кожата. Колаген 360º еликсир е биоактивна съставка с регенериращи и утвърждаващи свойства и е функционално хранително вещество, което помага за възстановяване на метаболитния баланс на кожата, в полза на биосинтеза на нейните компоненти. Колаген 360º еликсир действа по добре, когато е съчетан с някой от другите продукти от линията Колаген 360º.

 
Каква трябва да бъде дозата на Колаген 360º еликсир?
По принцип се препоръчва дневна доза от 10 грама колаген, което се равнява на 1 бутилка ден на Колаген 360º еликсир през първите шест дни на месеца, в продължение на 3 месеца. Само след 6 дни кожата вече ще изглежда по-гладка, по-еластична и плътна.
 
Има ли някакви противопоказания или странични ефекти?
Не, хидролизирания колаген, който се намира в Колаген 360º еликсир не предизвика нежелани реакции, тялото го асимилира перфектно. Колаген 360º еликсир не съдържа мазнини и холестерол.
 
Резултати
Колаген 360º действа интегрално в тялото и по лицето.
- Намаляване на дълбочината на бръчките
- Възстановяване на обема и плътността на кожата