English | Български

Продукти

YouTube

Продукти Инжекционни продукти Инжекционни продукти


mesohyal™ NCTC 109

mesohyal™ NCTC 109
 

Интензивна био-ревитализация на клетката.
 
mesohyal™ NCTC109 е ревитализиращо решение, което съчетава комплекс от витамини, аминокиселини, минерални соли и ко-ензими с хиалуронова киселина. Голямото разнообразие от основните микроелементи води до премахмане на недостатъци на кожната тъкан и подобрява възстановяването на клетките. Балансирана формула на mesohyal™ NCTC109 стимулира клетъчните биохимични процеси и повишава броя на клетките в съединителната тъкан.
 
mesohyal™ NCTC109 подобрява качеството на тънките участъци от кожата, като околоочния контур или горната устна. За лечение на дебели участъци от кожата, като бакенбардите, челюстта или носните вдлъбнатини, той може да се комбинира с mesohyal™ HYALURONIC заради високото съдържание на хиалуронова киселина.
 
Лечението се прилага за около 20 минути и пациентът може веднага да възобнови своите ежедневни дейности. Въпреки, че терапевтичния протокол ще е въз основа на възрастта на пациента и състоянието на кожата, се препоръчват около пет сесии, прилагани на седмица 1, 2, 3, 5 и 7, като обикновено са достатъчни.
 
mesohyal™ NCTC109 има незабавен и дълготраен ефект срещу стареенето, но  трябва да се прилагат редовни процедури за поддръжка на всеки 6 месеца, за да се запази здрав вида на кожата.