English | Български

Продукти

YouTube

Продукти Инжекционни продукти Инжекционни продукти


mesohyal™ HYALURONIC

mesohyal™ HYALURONIC
 

Дерматологично хидратиране и подмладяване чрез мезотерапия
 
mesohyal™ HYALURONIC  е прозрачен гелообразен разтвор на хиалуронова киселина, не от животински произход, получава се от био-ферментация и е напълно биосъвместим. Инжектира се в повърхността на дермиса, самото усвояване е естествено и не предизвиква алергични реакции.
 
Предназначен е за лечение на фините бръчки, овлажнява лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете. mesohyal™ HYALURONIC увеличава твърдостта и еластичността на кожата и подмладява кожата.
 
mesohyal™ HYALURONIC  е различен от традиционните филъри на бръчки, които имат само временен ефект.
Подхранва и овлажнява третираната кожа, възстановява здравословния й младежки вид. Подмладяващо действие, което има дълготраен ефект, помага да се предефинира овала на лицето, изглажда фините линии и бръчки на кожата и увеличава обема, като създава незабавен естествен лифтинг ефект.
 
Лечението се извършва в продължение на период от 20 минути, така че пациентът е в състояние веднага да продължи с всекидневния живот. Въпреки, че лечебния процес ще зависи от възрастта на пациента и състоянието на кожата му, количеството на необходимите сесии е от 3 до 4 за период от 3 ??до 4 седмици.