English | Български

Продукти

YouTube

Продукти Козметика Козметика treatments Aesthetic use treatments Aesthetic use


Post_peel crystal fiber mask

Post_peel crystal fiber mask
Post_peel кристална маска

Последно поколение маска за лице, специално създадена, за да улесни процеса на клетъчно обновление, за преструктуриране на хидролипидния филм и увеличаване влажността на кожата. Замислен като професионален продукт за лечение, кристалното влакно е иновативен материал за медицинска употреба, което лесно може да се ползва и у дома. Маската действа като подкрепа, която да гарантира непрекъснат и продължителен период на контакт между активните съставки и кожата.


3D нано-влакна

Благодарение на нейната вътрешна структура на нано-влакна, разпределени триизмерно предоставят най-висока ефективност за прилагане на активни козметични съставки на повърхността на кожата.


Лечение с Оклузивна превръзка

С тази превръзка и благодарение на ODT ефекта (оклузивна превръзка лечение), се постигат идеални условия за прилагане на козметични продукти. Това повишава температурата на повърхността на кожата и моментално разширява порите, като по този начин ще се подобри пропускливостта и ефективността за проникване на активните съставки към по-вътрешните слоеве на кожата.

Резултати: подновена и хидратирана кожа

Прилагането на химически ексфолианти позволява обновяване на дермата и епидермиса. Те значително подобряват външния вид и текстурата на кожата.

 

Кога да използвате Post_peel маска?

- Тя е специално разработена като допълваща терапия след лечение с професионални пилинги. По-специално, след mesopeel пилинги и комбинирани пилинги от Мезоестетик ®.

- Препоръчват се терапии от Мезоестетик ® с медицински оборудване като: TMT systemTM (electrophoroporation), Photogen система (радио-честота и Фототерапия), SmartPLTM система (фракционирано пулсираща светлина)

- Подходяща, когато кожата се нуждае от повече овлажняване, след продължително излагане на слънце.