English | Български

Продукти

YouTube
[ назад ]

КАКЪВ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТИПА КОЖА

КАКЪВ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТИПА КОЖА


Дата: 2017-08-31
Да поддържаме кожата си хидратирана е от съществено значение в борбата със стареенето и предотвратяване на проблемите след излагане на слънце. Затова е много важно да изберем точният слънцезащитен крем подходящ за нас.

Изборът се определя от няколко фактора: пол, възраст и тип кожа. Повечето хора не взимат предвид тези елементи, когато избират слънцезащитен крем, а това се отразява и на свежестта и сиянието на кожата.

Ползите от използването на дневен крем могат да бъдат повече ако добавим и подходящ слънцезащитен крем. Затова, когато избираме защитен крем трябва да вземем предвид, както фактора, така и типа кожа.

 

Mesoestetic‘s moisturising sun protection е с много високо ниво на защита от слънцето и е изключително подходящ за нормална и суха кожа. Това е така благодарение на разнообразието от съставки с висока степен на защита от UV лъчи. Този продукт има овлажняващи и антиоксидантни свойства и е незаменим за всякакъв вид лечение или превенция от дехидратиране на епидермиса.

The mesoestetic dermatological sun protection е подходящ за чувствителна, смесена и мазна кожа с широк спектър на UVA и UVB защита. Той е идеален като допълнение към дневния крем. Може да се използва и от хора, чийто кожи изисват хидратация без липиди.

Но! Използването на слънцезащитен крем не бива да замества дневния крем. Ежедневният продукт за хидратация и защита е важно да се използва както обикновено, а слънцезащитния крем се нанася непосредствено преди излагане на слънце. Ако е необходимо може да се нанесе втори път след определено време, в зависимост от излагането на слънчевите лъчи. От mesoestetic препоръчват да се полагат специални грижи за кожата. От естетически и здравословни причини трябва да се избягва продължителното стоене на слънце, дори когато използвате слънцезащитен крем.

Прочетете повече на www.mesoestetic.bg

 

ПРОДУКТ
на седмицата